Jídelníček

Jídelní lístek   16

28.04. – 02.05. 2025

Pitný režim – každý den – ovocný čaj nebo voda

 

Pondělí Chléb, medové máslo, kakao (1A+B,7)
Ovocná mísa, černý čaj s citronem
Slepičí polévka s nudlemi (1A,9)
Těstoviny s kuřecím masem a smetanovo špenátovou omáčkou, bezinkový nápoj (1A+B,7)
Vita rohlík, sýrová pomazánka sherry rajče, čaj (1A+B,7)
Úterý Rohlík s máslem, plátkový sýr, bílá káva (1A+B,7)
Ovocná mísa, meduňkový čaj
Dýňová polévka (1A,7)
Sekaná pečeně, bramborová kaše, ledový salát (1A+B,7)
Houska, zeleninová pomazánka, čaj (1A+B,7)
Středa Mandlový croissant, caro (1A+B,7)
Ovocná mísa, čaj ranní probuzení
Pórková polévka s vejcem (1A,3,9)
Chili con carne, chléb, mátový nápoj (1A+B,7)
Chléb krajánek, pomazánka z rybiček, okurka, čaj (1A+B,4,7)
Čtvrtek  
Státní svátek
 
 
 
Pátek Obložená veka, mléko (1A+B,7)
Ovocná mísa, čaj černý rybíz
Jarní polévka s bulgurem (1A, 9)
Smažený květák, brambory, okurkový salát (1A+B,7)
Cereální chlebík, pomazánkové máslo, čaj (1A+B,7,9)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

     Seznam alergenů:

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: A – pšenice, B-žito, C-ječmen, D -špalda, E-celozrnná, oves, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
  8. Skořápkové plody
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich