Jídelníček

Jídelní lístek 18.2.-22.2.2019

Pitný režim – každý den – ovocný čaj nebo voda

 

Pondělí  Houska s pomazánkou z Veselé krávy,kakao   (1A.6,7)
Ovocná mísa, zelený čaj s příchutí
Frankfurtská vegetariánská polévka  (6,7,9)
Cuketovo-květákové placičky, bramborová kaše, ledový salát, ochucená voda   (1A,7)
Chia chléb s pomazánkou z jarní cibulky, okurka, čaj  (1A+B+E,7)
Úterý Pribináček, rohlík, mléko (1A,6,7) 
Ovocná mísa, rakytníkový čaj s příchutí
Zeleninový vývar s bulgurem  (1A,7,9)
Hovězí guláš, těstoviny, vitamínový nápoj  (1A,7)
Chléb s česnekovou pomazánkou, paprika, čaj  (1A+B,7)
Středa Veka s pomazánkou Rozhuda, mléko  (1A+B+C,4,6,7)
   Ovocná mísa,  brusinkový čaj 
Rajská polévka s těstovinovou rýží  (1A,7,9)
Dětské ražniči, brambory, mošt  (1A,7)
Semínkový chléb s jarní pomazánkou, mrkev, čaj  (1A+B+C,7)
Čtvrtek Plundrový rohlík se sýrem, čaj  (1A+C,7)
Ovocná mísa, mátový čaj
Brokolicová polévka  (1A,7)
Pečené kuře, opečené nudle s rýží, listový salát, vitamínový nápoj (1A,7)
Tmavý toastový chléb s luštěninovou pomazánkou, okurka, čaj (1A+C,7)
Pátek Chléb sypaný tvrdým sýrem, mléko (1A+B,7)
Ovocná mísa, šípkový čaj
Boršč  (1A,7,9)
Vdolky sypané mákem a sezamem, latté  (1A,3,7)

Vita rohlík s pomazánkou z lososa, paprika,
čaj (1A+B,4,6,7,11)

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

     Seznam alergenů:

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: A – pšenice, B-žito, C-ječmen, D -špalda, E-celozrnná, oves, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
  8. Skořápkové plody
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich