Jídelníček

Jídelní lístek 15.4.-19.4.2019

Pitný režim – každý den – ovocný čaj nebo voda

 

Pondělí  Rohlík s lučinou, kakao  (1A,6,7)
Ovocná mísa, zelený čaj s příchutí
Cuketová polévka  (1A,7)
Sekaná pečeně, brambory, salát z čínského zelí, ochucená voda   (1A,3,7)
Chia chléb s celerovou pomazánkou, okurka, čaj  (1A+B+E,7,9)
Úterý Houska s pomazánkou z tofu, mléko  (1A,6,7) 
Ovocná mísa, mátový čaj 
Zeleninový vývar s kuskusem (1A,7,9)
Hovězí guláš, houskový knedlík, vitamínový nápoj (1A,3,7)
Semínkový chléb s pomazánkou z jarní cibulky, paprika, čaj  (1A+B+C,6,7)
Středa Jidáše, bílá káva  (1A+C,7)
   Ovocná mísa, brusinkový čaj
Špenátová polévka (1A,7)
Bramborová paštika, ledový salát s ředkvičkami, mošt (3,4,7)
Slunečnicový chléb s pomazánkou z červené čočky, mrkev, čaj  (1A+B+E,6,7,11)
Čtvrtek Chléb s plátkovým sýrem, mléko  (1A+B,7)
Ovocná mísa, mátový čaj
Hrstková polévka  (1A,7,9)
Těstoviny ve smetanové omáčce s kuřecím masem, okurka, vitamínový nápoj (1A,7)
Musli tyčka, ovocná mísa, čaj (1A,7)
Pátek  
STÁTNÍ  SVÁTEK
 

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

     Seznam alergenů:

  1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: A – pšenice, B-žito, C-ječmen, D -špalda, E-celozrnná, oves, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
  8. Skořápkové plody
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich